23 okt
2018

Magunkról

Üdvözöljük a Bajajég honlapján!

Hosszú várakozás után 2023. szeptember 22-én megnyílt az új Bajai jég- és szabadidő csarnok Baján, a Petőfi-szigeten.

A hét minden napján 1456 m2 jégfelület (56x26 m) áll a szórakozni, sportolni vágyók rendelkezésére.

A jégpálya küldetése, hogy a sok embert megmozgató nyári strandszezon után, minden korosztály számára kellemes és tartalmas időtöltést biztosítson a hideg hónapokban is, függetlenül attól, hogy valaki sportolni, szórakozni vagy csupán egy ital mellett megpihenni szeretne.

Hét közben, tanítási napokon délelőtt a diákok, délután és kora este a jégkorongozók találnak sportolási lehetőséget. Minden hétvégén és tanítási szünet idején egész nap várjuk a korcsolyázni vágyókat.

 

Kölcsönző

A jégpálya mellett kölcsönző is üzemel, ahol 25-östől egészen 46-os méretig remélhetően mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb csúszós lábbelit.

 

Oktatás

A kezdők számára lehetőség nyílik arra, hogy szakképzett oktató segítségével tanulják meg a korcsolyázás és a jégkorongozás alapjait.

Azokat, akik nem (csak) korcsolyázásra vágynak, hangulatos jégbár várja forralt borral, teával, üdítővel és egy kis harapnivalóval.

 

Kellemes kikapcsolódást kívánunk létesítményünkben!

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Balu-T SE írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Balu-T SE | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.