01
2015

Jégkorong bajnoki döntő

Végéhez közeledik a VIII. "Duna kupa" Amatőr Kispályás Jégkorong Bajnokság. Az elmúlt két hónapban lejátszott alapszakasz után kialakult a rájátszás mezőnye. A négyes döntőbe jutott egy bajai (Bajai Jégtörők) mellett három csapat más "fellegvárból" (Szekszárd, Tolna) érkezett. 9.00-11.00 között kerül megrendezésre a két elődöntő. 11.00-től kezdődnek a helyosztók: először az 5., majd a 3. helyért küzdenek a csapatok, végül pedig 13.00-tól kezdődik a sorozat utolsó meccse, a döntő! Várunk minden érdeklődőt, szurkolót! Közönségkori 14.30-tól!

Az oldal bejegyzéseiben szereplő szövegek, kép-, hang- és videóanyagok változtatás nélkül, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetőek, bármiféle módosításukhoz a Balu-T SE írásos beleegyezése szükséges. Az olvasói hozzászólások nem feltétlenül tükrözik cégünk véleményét, azokért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

©2018 Balu-T SE | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | 6500 Baja, Szentháromság tér 6.