Üdvözöljük a Bajajég honlapján!

Minden év novemberétől az új év februárjáig várja a csúszás szerelmeseit a mobil műjégpálya Baján, a Petőfi-szigeten. A hét minden napján 750 m2 jégfelület (30x25 m) áll a szórakozni vágyók rendelkezésére.
A jégpálya küldetése, hogy a sok embert megmozgató nyári strandszezon után, minden korosztály számára kellemes és tartalmas időtöltést biztosítson a hideg hónapokban is, függetlenül attól, hogy valaki sportolni, szórakozni vagy csupán egy ital mellett megpihenni szeretne.
Hét közben, tanítási napokon délelőtt a diákok, délután és kora este a nagyközönség számára kínálunk sportolási lehetőséget. A késő esti órákban a hokicsapatok mérhetik össze tudásukat. Minden hétvégén és tanítási szünet idején egész nap várjuk a korcsolyázni vágyókat.

Kölcsönző

A jégpálya mellett kölcsönző is üzemel, ahol 25-östől egészen 46-os méretig remélhetően mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb csúszós lábbelit.

Oktatás

A kezdők számára lehetőség nyílik arra, hogy szakképzett oktató segítségével tanulják meg a korcsolyázás és a jégkorongozás alapjait.
Azokat, akik nem (csak) korcsolyázásra vágynak, hangulatos jégbár várja forralt borral, teával, üdítővel és egy kis harapnivalóval.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk létesítményünkben!