Boldog Új Évet

2015.12.31.

Boldog Új Évet

Itt az új év, új jót hozzon,régi jóktól meg ne fosszon. De ha az új jót nem hozhat, vigye el a régi rosszat! B.Ú.É.K.

Baja

blog

Boldog Új Évet!

2014.12.31.

Boldog Új Évet!

Az 2014-es szezonkezdettel végre sikerült egy kis részben megvalósítani álmainkat. (Fedett lett a pálya, illetve új palánkrendszert kapott.) Meggyőződésünk, hogy az elkövetkezendő, 2015-ös esztendő a további fejlődés időszaka lesz a Bajajég számára, és még színvonalasabb létesítménnyel fogunk várni Benneteket a következő szezonra! Addig is jó egészséget és sok sikert kívánunk az Új Évben!

Baja

blog, hír

Boldog Karácsonyt!

2014.12.24.

Boldog Karácsonyt!

Minden kedves koribarátnak és családjának sok-sok ajándékot kívánunk, de ne feledjétek, az elmulasztott mosolyt, a ki nem mondott dicséretet egyetlen ajándék sem pótolja. Keressük meg a ritkán használt szavainkat, és bátran mondjuk ki azokat!

Baja

blog

Tél nincs, de jég van

2014.01.18.

Tél nincs, de jég van

Habár a mostani időjárás már talán a medvék téli álmát is megzavarja, a jégpályánk működését nem akadályozza! A szokatlan meleg ellenére minden nap korcsolyázásra alkalmas jéggel várjuk kedves vendégeinket! Ha mégis friss infóra vágysz, hívj az infovonalunkon!

Baja

blog

Boldog Új Évet Kívánunk!

2013.12.31

Boldog Új Évet Kívánunk!

Ismét eltelt egy esztendő, és ezzel immár a 7. szezonunk feléhez közeledünk. Szerencsére idén is sokan jöttetek el hozzánk korizni, többen itt találkoztok rendszeresen barátaitokkal. Szóval a kori, a téli szabadtéri mozgás egy kicsit az életetek része lett. Ennek mi nagyon örülünk, és köszönjük, hogy ez így történt!
A jégpálya minden dolgozója nevében szeretnénk Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánni, jó egészséget az egész családotoknak! Jövőre együtt ugyanitt!

Baja

blog

Régebbi bejegyzések: [ 1 ] [ 2 ]