Ismét jégen a Mikulás

2014.12.07.

Ismét jégen a Mikulás

Mint minden évben, idén is ellátogat hozzánk a Mikulás. Gyere el december 7-én fél 11-kor, mondj el egy versecskét, mondókát, vagy énekelj egy dalocskát az Ősz Szakállúnak és máris megajándékoz egy kis édességgel!

Baja

rendezvény

Hoki toborzó

2014.11.16.

Hoki toborzó

Vasárnap délelőtt sok lurkó vett részt a nyílt hokis napunkon. Az érdeklődők megismerkedhettek a felszerelésekkel, csúszkálhattak, ütögethettek, kötelet húzhattak, szlalomozhattak a jégen. Vendégeink, Kovács Zoltán MJSZ főtitkár és Csúszka, a nemzeti csapat kabalafigurája örömmel konstatálták, hogy a végeken is van hokiélet!

Baja

bemutató

Újra kezdődik a jégkorszak!

2014.11.15.

Újra kezdődik a jégkorszak!

November 15-től ismét vár a Bajai Műjégpálya!
Idén jelentős változások történtek az életünkben:
- új helyszínre költöztünk: Petőfi-sziget, rendezvénytér (az atlétikai pályánál),
- a pálya teljes területe sátorfedést kapott,
- vadonatúj palánkrendszert vásároltunk.
Szombaton délelőtt ingyenes korcsolyázással , vasárnap délelőtt pedig jégkorongozni várunk minden mozogni vágyót!

Baja

megnyitó

Sokat jelent a Like-od!

2014.10.30.

Sokat jelent a Like-od!

Mutasd meg, hogy szeretsz korizni, és szeretnéd, ha városunkban végre épülne egy fedett műjégpálya! Oszd meg ezt a hírt mindenkivel, és annak érdekében, hogy érezzük a támogatásotokat, a Facebook-on like-játok az oldalunkat!

Baja

hoki

Koriztak a környékbeli iskolások

2014.02.25.

Koriztak a környékbeli iskolások

Nagy örömünkre szolgált, hogy az idei szezonban otthont adhattunk egy, a helyi jégkorong egyesület, a BALU-T SE szervezésében és a Magyar Olimpiai Bizottság pályázati forrásaiból finanszírozott projektnek, melyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma is támogatott.
Ennek keretein belül 8 Baja környéki oktatási intézményből érkeztek rendszeresen tanulók hozzánk, annak érdekében, hogy élvezni tudják korcsolyázás örömeit.
Jó volt látni a számos vidám, mosolygós arcot. Reméljük, hogy a következő szezonban is részesei lehetünk ilyen kezdeményezéseknek!

Baja

hoki

Régebbi bejegyzések: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ]