Csoportos korioktatás

2011.11.24.

Csoportos korioktatás

Indul a csoportos korioktatásunk! Ha van kedvetek, még most jelentkezzetek! Hetente kétszer, összesen hat alkalom. Lehet hétköznap délután, vagy hétvégén délelőtt. Tel.: 06 30 610 2307.

Baja

oktatás

Baja Bajnoka Hoki Kupa

2011.02.01.-2011.02.10.

Baja Bajnoka Hoki Kupa

Örömmel jelentjük, hogy a bajai hokisok lelkesedése, a játék iránti szeretete óriási! Épp hogy a hétvégén lezárult az egész szezonon átívelő Spada Amatőr Hoki Kupa, februárban máris indul egy következő, kizárólag bajai csapatok részére kiirt, gyors lebonyolítású bajnokság, melyet a Magyar Jégkorong Szövetség támogat. A sorsolást alábbiakban találjátok!

hoki

Gyerek hokitorna

2011.01.23.

Gyerek hokitorna

Január 23-án 10-15 óra között országos gyerek jégkorong bajnokság Baján a Magyar Jégkorong Szövetség szervezésében. A házigazda Bajai Lurkók SE 6-8 éves "szupermini" korosztálya vendégül lát 5 csapatot az ország minden részéről. Igy több mint 60 kisgyerek szórakoztatja az érdeklődőket teljes hoki felszerelésben. Óriási küzdelemben és őszinte lelkesedésben nem lesz hiány. Gyere el Te is és szurkolj az év legnagyobb hokieseményén a Bajai Lurkók csapatának!

hoki

Szuper(mini) meccsek a Bajai Lurkók szervezésében

2011.01.23.

Szuper(mini) meccsek a Bajai Lurkók szervezésében

Nem mindennapi látványosságot nyújtott a január 23-án a bajai jégpályán megrendezett szupermini hokitorna. Immár másodszor került megrendezésre, a Magyar Jégkorong Szövetség által a 8 év alatti korosztály (szupermini) számára kiirt országos bajnokság bajai fordulója. A rendezvényen hat egyesület képviseltette magát: a házigazdákon kívül (akiket tolnai és szekszárdi gyerekek is erősítettek) Győrből, Jászberényből, Székesfehérvárról, Budapestről, illetve Szegedről érkeztek hokipalánták. Négy órán át szikrázó küzdelmet, őszinte lelkesedést láthatott a gyönyörű időben a jégpályára kilátogató szép számú publikum. A tornának csak győztesei voltak, hiszen mint tudjuk, a legkisebbek között nincs első és utolsó, itt tényleg a részvétel a legfontosabb. A rendezvény végén több vendég megjegyezte: igazi élmény volt ezen egyedi, Baja gyönyörű főterén felállított jégpályán játszani, szurkolni. Tehát jövőre ugyanitt!

blog

Félárú napok

2011.01.17.

Félárú napok

Félárú napok a bajai jégpályán! Januárban minden hétfőn a párban érkezők közül az egyik féláron korizhat, kedden minden csúszkálni vágyó féláron bérelhet korcsolyát, szerdán pedig minden belépőt váltó vendégünknek féláron élezzük meg a koriját. A kedvezmények igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint érkezéskor bemondani a Bajajég jelszót.

kedvezmény

Régebbi bejegyzések: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ]