Vége a télnek - vége a jégnek

2012.02.19.

Vége a télnek - vége a jégnek

Véget ért a Bajajég immár 5. szezonja is. Az induláskor, 2007. novemberében sokan nem hittek a fülüknek, és csodálkozva kérdezték: a Szentháromság téren jégpálya?! Aztán mindenki próbálgatta, szoktatta magát a jéghez, mára pedig felnőtt egy "jeges generáció", akik számára már természetessé vált a műjég, a koripálya, a társaság. És már az sem fontos, hogy mindig a szem előtt legyen a pálya, mert a téli mindennapok részese lett a kori és a hoki! Azt gondoljuk az öt év hosszú idő, itt az ideje a megújulásnak. Már most azon dolgozunk, hogy idén novemberben egy gyökeresen új, színvonalasabb létesítményben fogadhassuk a csúszás szerelmeseit. Reméljük tehát, hogy kilenc hónap múlva ismét vár a megújult Bajajég!

Baja, Petőfi-sziget

búcsú

Ma délután zárva leszünk

2012.02.18.

Sajnos a hirtelen felmelegedés miatt ma délután már nem tudunk kinyitni. Talán ma este vagy holnap reggel még lehet majd egy utolsót siklani, de mielőtt elindulnál kérdezz rá a 06 30 610 2307-es számon!

Baja, Petőfi-sziget

nyitvatartás

Szezonzáró hétvége - valószinűleg elmarad

2012.02.17.-2012.02.19.

Szezonzáró hétvége - valószinűleg elmarad

Sajnos a melegre való tekintettel már nem tudunk délután kinyitni! Talán még este vagy holnap reggel utoljára. Hívd info vonalunkat a friss információkért! - A hétvégén, a szezonban utoljára várjuk teljes nyitva tartással a korizni vágyókat. Ehhez szeretnénk nagyobb kedvet csinálni azzal, hogy egységesen csupán 500 forint lesz egész hétvégén a belépőjegy ára! Reméljük az időjárás is velünk lesz:) Gyere el Te is barátaiddal csúszkálni még egyet!

Baja, Petőfi-sziget

kedvezmény

V. Nokia Care Hoki Kupa Döntő

2012.02.12.

V. Nokia Care Hoki Kupa Döntő

Vasárnap 9-14 között rendezzük meg az immár ötödször kiirt amatőr hoki kupa döntőjét. Először az alapszakasz 2. helyezettje a 3. helyezettel, majd az 1. helyezett a 4. helyezettel küzd a döntőbe kerülésért, majd az 5. játszik a 6-al. Délben kezdődik a bronz meccs, végül a bajnokság csúcspontjaként, 13 órakor a kupa döntőjével zárul a sorozat. Várunk Minden kedves érdeklődőt!

Baja, Petőfi-sziget

hokikupa

Bajnok a Tolna SE

2012.02.12.

Bajnok a Tolna SE

Az idén sem sikerült megtörni a tolnai csapatok győzelmi sorozata a bajai amatőr jégkorongbajnokságban. Az immár ötödik alakalommal megrendezett bajnokságban két hónapig hat csapat küzdött egymással. Az elején nehezen indult, de a végére belelendült a Tolna (Senior) SE csapata és végül a döntőben magabiztosan győzte le a tolnai testvércsapatát. A bajai csapatok ismét nagyot küzdöttek, pontokat is raboltak a favoritoktól, de erőiket megosztva nem tudtak bekerülni a döntőbe. Mit is mondhatnánk? Köszönjük a csapatoknak, jövőre újra együtt, ugyanitt!

Baja, Petőfi-sziget

hokikupa

Régebbi bejegyzések: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ]